marți, 20 martie 2012

Un semineu electric pentru o primavara calduroasa

A venit mult asteptata primavara. Zilele reci fac loc rand pe rand serilor si diminetilor racoroase si proaspete. Este un moment bun pentru curatenia de primavara si pentru a improspata aspectul casei, nu doar in exterior ci si in interior.

Primavara si vara sunt anotimpuri vesele si calduroase, iar casa noastra trebuie sa fie in aceeasi rezonanta. Pentru a realiza acest lucru nu trebuie sa cheltui foarte multi bani ca sa obtii accentul dorit, ci poti face cateva redecorari simple care iti vor umple casa de buna dispozitie.

Daca pana acum semineul electric era amplasat in dormitor pentru un surplus de caldura si liniste, acum este momentul sa il aduci in living, iar in serile racoroase sa te bucuri de aportul de caldura al focarului electric fara sa mai folosesti calorifere sau aeroterme. In cazul in care semineul electric era deja in living acum este momentul pentru a-l reloca. Relocarea mobilierului poate da un aspect fresh casei tale, asa ca nu te sfii sa-ti pui in valoare inclinatiile artistice.
Ce poti face pe bani putini ca sa vina mai repede primavara: sa achizitionezi huse noi de canapele, fotolii si scaune, draperii si perdele florale, in culorii vii, un covor nou poate schimba complet aspectul podelei, foloseste-te de vaze cu flori, ghivece inflorite si lumina naturala a soarelui.

Iar daca focarul electric are o manta care nu ii mai place, cumpara-i o manta de semineu noua .




Pont: culoarea anului 2012 in design interior cat si vestimentar este tangerine tango- portocaliu mandarina.

Sa ai spor si voie buna la primavara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu