miercuri, 4 aprilie 2012

Recomandarea arhitectului pentru seminee in locuinta

Acum cateva saptamani un  amic, mi-a cerut un catalog cu seminee electrice.
Romeo este arhitect si mi-a marturisit ca oamenii isi doresc seminee in locuintele proprii. Insa nu multi stiu ca exista si o alta varianta, mai putin costisitoare si care nu afecteaza structura casei si anume semineele moderne.

Pentru pensiuni si locuintele familiale cele mai sigure in folosire sunt semineele electrice.




Un semineu electric nu modifica structura casei in care este amplasat , se poate folosi atat ca semineu de apartament, pentru pensiuni, sali de receptie, cat si ca semineu pentru casele familiale.
Semineele, focarele electrice si mantalele de semineu au dimensiuni, forme si culori diferite fiind disponibile variante de seminee electrice pentru orice decor si dimensine de camera.
Preturile variaza si ele in functie de categoria focarului electric, astfel poti alege intre seminee electrice ieftine sau seminee electrice de lux cu efect de flacara 3D de la Dimplex.

Un alt aspect important este faptul ca poti transforma oricand o camera din living in dormitoare sau dormitoarele in camere de copii, pentru ca semineele electrice sunt foarte usor de relocat.

Clasicul semineu pe lemne nu si-a pierdut din farmec, insa lumea contemporana are nevoie de un semineu care sa fie sigur in functionare, un semineu care sa fie usor de curatat si de intretinut.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu