duminică, 29 aprilie 2012

Amenajarea unui dormitor romantic

Dormitorul este spatiul destinat linistii si intimitatii noastre, unde ne incepem ziua si ne regasim la sfarsitul perioadei de lucru.
In mod clasic camera de dormit trebuie sa contina patul destinat odihnei, dulapurile pentru depozitare, surse de iluminat general si local si accesorii pentru personalizare care ne reprezinta ca persoana si ca stil de viata.
Este important sa stim cum imbinam mobilierul functional cu accesoriile in aceasta incapere in asa fel incat sa obtinem atat revigorarea diminetii in care ne trezim dar si relaxare si intimtatea, caldura unui camin la intoarcere seara.

Prin amplasarea unui semineu electric in dormitor putem crea o atmosfera romantica si revigoranta in cateva momente. Prezenta focului in incapere simbolizeaza caldura si destindere,pasiune cat si o puternica vibratie de energizare asupra ochilor si intregului organism. Flacara semineului electric nu emamna nici un fel de gaz toxic si nici nu produce scantei are efect optic realist de foc natural.In serile mai racoroase de primavara-toamna aeroterma silentioasa ne ofera un aport de caldura constant si placut ce poate fi pornit si oprit usor oricand avem nevoie doar prin atingerea unui buton. Totodata flacara focarului electric poate fi folosita si ca o sursa de iluminat local si discret pentru a crea o ambianta deosebita unor seri memorabile.

Mantaua de semineu poate fi adaptata oricarui decor si stil de amenajare a dormitorului fiind disponibila atat in variante de culori pastelate, nuante pasionale de mahon, dar si tonuri de alb sau negru. Unele mantale de semineu sunt prevazute cu spatii de depozitare ascunse pentru diverse obiecte, seturi de lumanari , dar si rafturi la vedere pentru cartile preferate.

Functiile focarului electric
pot fi accesate usor din telecomanda astfel incat va veti putea continua somnul fara sa va dati jos din pat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu