duminică, 10 iunie 2012

Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un semineu electric online

Semineele electrice se gasesc pe internet la distanta de un singur click. Avand contact in fiecare zi cu focare electrice de semineu si mantalele pe care le comercializam pe site-ul nostru, imi este mai usor sa recomand sau sa-mi imaginez cum ar arata un anumit model de semineu electric intr-o incapere.

Problema mea apare atunci cand, din lipsa de timp, comoditate sau pur si simplu pentru ca imi plac cumparaturile online, doresc sa achizitionez produse pe care nu le cunosc atat de bine, despre care nu stiu ce ar trebui sa stiu inainte sa le cumpar online.

Unele intrebari le-am regasit si in discutiile telefonice cu clientii nostri, lucru care m-a determinat sa pregatesc o lista cu elemente la care ar trebui sa te gandesti inainte sa finalizezi comanda online a unui semineu electric.

In primul rand trebuie sa stii ca orice semineu electric se conecteaza la o priza de 220 V cu pamantare. Consumul electric al semineului pentru caldura nu este mai mare decat cel al unei aeroterme electrice si variaza intre 900-1800 W pe ora, iar efectul vizual de lemne care ard in foc este echivalentul unui bec mediu de 75 respectiv 150 de W pe ora pentru semineele cu efect de flacara 3D.

Semineele electrice nu consuma curent electric atunci cand sunt oprite din functionare.

Poti folosi efectul realist de flacara cat si sunetul bustenilor care troznesc in foc atat iarna cat si vara , fara sa pornesti aeroterma.

Orice incapere poate fi potrivita pentru amplasarea unui semineu electric, atat timp cat indeplineste cerintele de functionare si se incadreaza in spatiul si decorul destinat.

Inainte de a te decide la modelul si culoarea mantalei de semineu , este bine sa stii cat spatiu poti destina amplasarii unui semineu. In cazul in care este vorba de un colt sau un spatiu intr-o camera mai mica, o sala de receptie masoara locul ajutandu-te de o rigleta sau chiar si de un centimetru de croitorie. Daca ai o capacitatea de a aproxima dimensiunile din ochi te poti scuti de masuratori. Pe site gasesti dimensiunile corecte in adancime, lungime si latime ale mantalelor de semineu cat si a focarelor electrice.

Acum ca stii de cat spatiu dispui, inspecteaza vigilent incaperea si analizeaza piesele de mobilier . Sunt clasice? Au finisaje moderne? Iubesti stilul minimalist? Ce iti doresti sa obtii? Un spatiu intim de camin calduros sau un efect modernist? Vrei sa-l folosesti si ca biblioteca sau comoda tv? Ce culori si dimensiuni au piesele de mobilier deja existente? Dar pardoseala, peretii , usile? Si nu in ultimul rand daca ai o culoare preferata?

Sunt intrebari la care poate inca nu te-ai gandit dar care sunt legate de confortul tau fizic si interior si este bine sa tii cont de ele ca sa te poti bucura pe deplin de propriul tau semineu electric.

Dar nu toti ne pricepem la design de interior, sau poate nu avem timpul necesar. In cazul acesta indicat ar fi sa apelati la ajutorul unui decorator de interioare sau la specialistul in domeniu din cadrul firmei noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu