joi, 30 august 2012

Comoda TV si semineu electric! Imi place!

 La showroom-ul XMOB zilele trecute am primit modele de seminee electrice noi.  Sunt convinsa ca abia astepti sa le cunosti si sa afli mai multe despre ele.
 Astazi iti voi prezenta semineul electric Novara.
Imi place pentru ca este un semineu practic: are 3 functii : comoda Tv, semineu electric 3D, aeroterma de incalzire, dar in acelasi timp este si un semineu electric deosebit si estetic.

Mantaua semineului electric Novara o poti folosi ca si comoda Tv. Are o inaltime redusa, iar amplasarea unui televizor LED sau LCD asigura vizionarea emisiunilor si a filmelor preferate de la o inaltime ideala si foarte comod de pe canapeaua ta.
Pe rafturile invelisului focarului electric poti aseza carti, aparatura electronica moderna, colectii de DVD-uri , filme, sau orice alt gadget indispensabil dintr-ul living modern.
Cu siguranta iti vei impresiona placut oaspetii si prietenii cu aceasta achizitie moderna.
Si ca orice semineu electric ce se respecta , are incorporata o aeroterma de incalzire cu 2 trepte de reglare a intensitatii caldurii, iar focarul semineului electric este prevazut cu sitemul patentat de flacara 3D  Dimplex.

Nu prea mi-au placut comodele Tv, insa trebuie sa recunosc ca acest semineu electric-comoda Tv mi se pare genial de practic si mai ales estetic. Atunci cand vrei sa te relaxezi citind o carte sau un articol dintr-o revista , poti sa asculti sunetul relaxant produs de bustenii cu jaratic care ard in foc. Pentru o seara romantica impreuna cu iubitul/iubita poti crea o atmosfera magica in doar cateva secunde chiar la tine acasa.

Pe curand:)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu