miercuri, 30 noiembrie 2011

Sarbatoreste 1 decembrie in stil romanesc-"la gura sobei"




Maine este 1 decembrie, ziua romanilor de pretutindeni si totodata si inceputul calendaristic al iernii , asa ca magia focului si a lemnelor troznind in vatra este vitala in aceasta perioada racoroasa a iernii.

Pentru ca nu toti avem ocazia sa mergem la Alba Iulia sau pentru ca pur si simplu ne dorim un 1 decembrie linistit si odihnitor, eu va propun o varianta de a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei la gura sobei.

Imagineaza-ti cum ar fi sa iti reunesti toata familia sau prietenii la tine acasa si sa va bucurati de povestile spuse langa un semineu. Chiar daca locuiesti intr-o casa cu etaj sau intr-un apartament in centrul unui oras aglomerat acum iti poti permite un semineu pentru ca nu ai nevoie de un cos de fum,nici de un spatiu special de amplasare si nu trebuie sa iti schimbi mobilierul din living.
Fie ca ai un living de 20 mp sau mai mult poti gasi un semineu electric pe gustul tau. Si preturile variaza in functie de model , deci daca esti in cautarea unui semineu electric cu pret redus cu siguranta il vei gasi , mai ales ca luna decembrie este si luna cadourilor si te poti bucura de  promotii la seminee electrice.

Hai ca imi place cum suna … si abia astept ziua de maine. Va fi cu siguranta una speciala doar este ziua mea.
Pana atunci un calduros “La multi ani!” tutor Andreelor si Andreilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu