sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Cum alegem un semineu electric pentru living

     Pentru astazi mi-am propus sa vin in ajutorul clientilor care isi doresc un semineu electric pentru living si as vrea sa raspund unor intrebari pe care le-am primit legate de aspectul estetic  al semineelor electrice.

De ce sa aleg un semineu electric si nu model de semineu pe gaz sau pe lemne pentru living?
    Semineul electric este cel mai comod si mai eficient tip de semineu existent la ora  actuala pe piata. 
Poti sa il ai amplasat in locuinta in cateva ore si nu trebuie sa ii faci cos de fum nici nu ai nevoie de spatii de depozitare a combustibilului . Un semineu electric nu prezinta riscul deteriorarii mobilierului din living. Semineul electric nu arde, are  efect de facara optic si  realist insa ecranul focarului electric nu se incalzeste
Astfel poti amplasa semineul electric in apropierea oricarei alte piese de mobilier din lemn, plastic, metal , poate fi pus langa perdele chiar si langa bradul de Craciun.

Care sunt criteriile dupa care alegem un semineu electric in living?
   In cele mai multe cazuri cel ce da tonul in alegerea unui semineu electric  este invelisul exterior al focarului electric si anume culoarea si forma mantalei de semineu.
Chiar daca avem o culoare si o forma stabilita in minte pentru cum am vrea sa arate semineul electric, trebuie sa luam in calcul mai multe aspecte: culoarea peretilor si a parchetului, dimeniunile si forma mobilierului

Cum se poate asorta semineul electric cu mobilierul deja existent in living?
Pentru mobilierul din lemn putem opta pentru seminee cu mantale din lemn masiv , pentru mobilierul rustic mantalele semineului pot fi din piatra, pentru mobilierul  modernist puteti alege seminee electrice cu manta din MDF.

             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu