luni, 19 noiembrie 2012

Incalzire de noiembrie cu seminee electrice


 Semineul este un must-have al iernii si al serilor de toamna.

In anotimpurile reci cand natura nu ne ofera prea multe oportunitati de a ne relaxa, iar temperaturile scazute ne tin mai mult in case sau la servici, cautam acel refugiu care ne incarca cu energie si ne pregateste pentru o noua zi.

 Semineul este o alegere ideala, este viu si colorat, ne incalzeste si ne ofera buna dispozitie.
  Daca ti-ai  dorit mereu un semineu dar ai fost ingrijorat de murdaria creata in locuinta prin amplasarea unui semineu clasic pe lemne sau locuiesti la parter/ etajul intermediar al unui bloc unde nu exista posibilitatea unui cos de evacuare, poti opta pentru farmecul vizual al flacarilor oferit de semineele electrice.
Un semineu electric este mai avantajos la pret  decat un semineu traditional .
  Odata ce ti-ai achizitionat un semineu electric nu trebuie sa iti mai faci griji pentru alte costuri de intretinere, sau punere in functionare. Nu vei avea nevoi de un cos de fum sau de evacuare. Semineul electric se conecteaza la o priza normala de 220V si este pregatit pentru utilizare. Pretul unui semineu electric este mult mai mic decat al unui semineu pe lemne si incepe de la 1490 de lei , in functie de modelul ales .
Pentru un focar electric preturile sunt si mai accesibile, incepand de la 949 de lei.

Ai posibilitatea sa reglezi temperature camerei, intensitatea flacarilor focarului de semineu accesand  panoul de comanda situat pe focarul electric in spatele grilei superioare.  Sau mai simplu folosind telecomanda din dotare. In plus un semineu electric este dotat si cu termostat de ambient pentru a regla caldura in incapere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu