vineri, 19 octombrie 2012

Tablouri magice: seminee electrice de perete

 Tabloul este un element de design interior ce a revenit  puternic in tendite anul acesta.
XMOB iti propune un tablou magic care sa se potriveasca atat stilului clasic cat si celui modern  si anume semineul electric 3D tablou.
Dimensiunile reduse il fac usor de folosit ca si semineu de perete in apartamente, in camere de hotel si pensiuni, sali de receptii, cafenele si oaze de liniste publice, dar si pentru cluburi selecte.
Cu siguranta membrii familiei, invitatii, clientii vor aprecia acest model de semineu incastrat in perete  si dotat cu tehnologia de ultima ora a semineelor electrice Dimplex cu efect de flacara 3D ce creeaza instant o atmosfera romantica si relaxanta.

   Semineul electric 3D tablou foloseste ca si combustibil curentul electric, nu are cos de evacuare  si necesita doar disponibilitatea unei prize de 220 V.

Semineul electric tablou satisface  cerintele designului interior si nu trebuie sa iti faci griji ca in urmatorul anotimp va trebui sa il inlocuiesti este potrivit in toate cele 4 anotimpuri.
Cu  asemanarea fidela si functionala a unui semineu clasic pe lemne  imbinata cu designul  contemporan  acest semineu electric modern  se poate folosi si vara  fara risc de incalzire a ecranului, nu produce emisii in atmosfera si ofera o siguranta sporita atat a memrilor din incapere cat si a animalelor de companie.
Semineul electric tablou este preferat  de clientii care isi doresc sa puna in valoare un loc sau o incapere fara a ocupa din suprafata utila. Si ca inovatia sa fie completa semineele electrice de perete sunt prevazute cu aeroterma de 1800 W ce poate incalzi suprafete de pana la 30 mp in zilele racoroase.

Un tablou cu personalitate, magia flacarilor in intimitatea caminului tau, eleganta si stil, incalzire eficienta si constanta, le poti avea pe toate acestea doar apasand un buton.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu