joi, 20 iunie 2013

Cum sa dai stralucire petrecerilor de vara

De sute de ani oamenii s-au adunat in jurul focului un simbol al atmosferei primitoare si al celebrarii.
Lumanarile pe tort specifice zilelor de nastere, cinele romantice in restaurante, focul de pe plaja sau de pe munte, focurile  in aer liber au primit o semnificatie deosebita , atat pentru caldura exterioara cat si cea semnificativa, interioara.
Am sa iti ofer cateva ponturi pentru a face un centru de atractie din jocul flacarilor pentru petrecerile verii.

Pentru o petrecere reusita la piscina poti alege o flacara decorativa pe baza de bioetanol cu un suport special , indeosebi vase cilindrice de sticla ce permit vizualizarea clara a stralucirii focului.

Felinarele fara becuri in care poti pune lumanari supradimensionate sunt solutia ideala pentru o seara la veranda sau in gradina proprie si iti va oferi  o mai mare siguranta in folosirea lumanarilor in spatiul liber.
Felinarele le poti aseza langa masa, la intrarea in casa sau la ferestre pentru un plus de farmec.

O idee creativa in interiorul spatiului este adaugarea unui semineu electric de perete pentru a avea un centru de interes vizual  cu flacari pasionale care nu incalzesc,in jurul caruia invitatii vor sta cu placere.
 Pe parcursul utilizarii tabloului cu flacari 3D in anotimpurile calduroase ai posibilitatea de a opri sursa de caldura bucurandu-te doar de imaginea relaxanta a unui foc viu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu