vineri, 3 mai 2013

Pasi pentru a cumpara un semineu online

Asa cum informatiile online au inlocuit tot mai mult cartile, semineele electrice isi fac loc in viata noastra pastrand totodata farmecul romantic al flacarii de semineu pe lemne.


Comoditatea cu care se utilizeaza, efectul vizual de flacara reala a focarului de semineu, sunetul produs de bustenii care ard in foc redat cu fidelitate de dispozitivul de sunet al semineului, fac din semineele electrice 3D Dimplex alegerea ideala pentru orice locuinta.

Pasii de urmat pentru a cumpara produsul dorit sunt simplu de urmat.
Mergi pe pagina semineului care ti-a facut cu ochiul si ai 2 optiuni:
Suni la un numar de contact afisat sau apesi "comanda " si completezi chestionarul din dreptul semineului dorit si te sunam noi.
Daca achizitionezi un semineu electric online beneficiezi de transport rapid in 24 h prin curierat pana in fata imobilului de locuit cat si de factura si garantie la toate semineele electrice. Garantia include service gratuit pe o perioada de 2 ani.
 Plata semineului electric o poti face si in sistem ramburs, la primirea coletului.

Ca la orice magazin online care se respecta, returul produsului se poate face in termen de 10 zile de la livrare, fara dureri de cap. Singura conditie este sa returnezi produsul in starea in care a fost primit si in ambalajul original cu toate actele, iar banii iti vor fi inapoiati in maxim 30 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu