miercuri, 12 septembrie 2012

Eu toamna adorm in lumina magica a semineului electric

Imi surade ideea de toamna ce se apropie cu ale ei culori calde si placute, aerul racoros de seara ce se joaca prin frunzele copacilor de pe alee.
Nu prea mai simt dorinta acelor plimbari lungi de seara si tot ce-mi doresc e sa ma cuibaresc in locuinta mea de 4 anotimpuri :) sa simt caldura inauntru.

Oricine adora sa priveasca seara flacarile relaxante ale unui semineu iar daca si tu ti-l doresti te poti bucura de el acum si nu peste 3 saptamani.
Achizitioneaza un semineu electric fara consum de gaz sau lemne si fara a trebui sa faci diverse manevre pentru a instala un semineu intr-o locuinta.
Tot ce trebuie sa faci este sa il alegi , in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie pentru semineu, cat si in functie de bugetul alocat achizitionarii unui semineu electric.
In cazul in care ai deja un semineu pe lemne si vrei sa il convertesti intr-un semineu pe gaz trebuie sa stii ca acest lucru implica costuri destul de ridicate iar pe langa efectul de flacara pe care ti-l doresti in locuinta, vei primi ca bonus emanatii de gaze si grija sporita pe care trebuie sa o acorzi unui semineu pe gaz sau pe lemn.
Poti concepe singur un semineu functionabil si deloc costisitor prin instalarea unui focar electric in interiorul semineului, aceasta fiind cea mai simpla metoda de a trezi la viata vechiul semineu pe lemne.

Cand achizitionezi un semineu electric trebuie sa stii ca are un consum de curent electric mediu si nu afecteaza instalatia electrica, astfel ca tu sa te poti bucura de atmosfera romantica si de efectul dorit de semineu electric 3D pentru cat timp doresti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu