luni, 2 februarie 2015

Semineul electric care induce starea de energie

Nu toti cautam relaxarea si linistea. Persoanele care gandesc mult inainte de a actiona au de multe ori nevoie de sustinere sau de un imbold pentru a actiona conform interiorului lor. Deobicei sunt persoane pentru care energia fizica,  interioara este mai scazuta si atunci este recomandat sa simulam o atmosfera vibranta , in miscare.
Daca esti in cautare de o piesa de mobilier care sa te mobilizeze si sa te antreneze in fiecare zi, fie ca esti acasa sau la birou  iti recomandam semineul electric Rondo.
Forma sa rotunda ne duce cu gandul la o minge jucausa si binedispusa. Poate fi un generator de idei noi si interesante .
Semineul Rondo are caseta cu flacara decorativa 3D cu effect de foc authentic si fum vizibil . Tehnologia cu aburi Opti-Myst fac ca semineul Rondo cu flacara decorativa 3D sa aiba un effect de foc authentic si fum vizibil.
Atunci cand flacara este pornita , interiorul semineului este placut luminat , iar flacarile se reflecta ape suprafata alba interioara oferind o senzatie de caldura si confort.
Aproape ai putea spune ca miroase a foc…Cat despre sunet, poti alege un dispozitiv care reda troznetul bustenilor care ard in foc. Este discret si are 3 trepte de reglare a volumului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu