marți, 26 noiembrie 2013

Crezi in magie?

   Astazi a fost prima dimineata oficiala de iarna din punct de vedere al temperaturilor scazute in atmosfera.
In timp ce “I was driving Otopeni for work ” ma gandeam la luna decembrie, luna cadourilor si a sarbatorilor mult asteptate de iarna care bat la usa. Abia astept sa vad tot orasul impodobit cu luminite sa simt miros de vanilie si de alte minunatii specifice sarbatorilor de iarna.

In asteptarea zapezii si a serilor de Craciun vin cu o intrebare:

Crezi in magie?
Daca da, foarte  bine, pentru ca lucrurile minunate se intampla in special celor care cred in ele, iar daca nu crezi ,iti voi da un motiv ca sa incepi chiar de astazi
Ai crede ca te  poti plimba cu mana prin foc fara sa te arzi si fara sa detii puteri speciale?


Iti prezint cel mai nou produs  in materie de seminee electrice 3D de la Dimplex: semineele Opti-myst flame.
Opti-myst este un tip de semineu electric ce arata si se manifesta vizual identic cu un semineu pe lemne si produce o flacara si un fum ce se vede, se poate atinge si totusi nu arde si nu miroase … decat a magie.
Realismul semineelor Opti-myst este dat prin crearea unui efect simultan de flacara si fum, fara ca flacara sa incalzeasca si fara a se degaja alte emisii de dioxid de carbon in aer.

 Efectul de flacara si fum realist al focarelor Opti-myst este realizat cu ajutorul vaporilor de apa. LED-urile din interiorul bustenilor lucrati manual au diferite praguri de intensitate prin care se poate crea efectul dorit de foc intens sau mocnit.

Sistemul de operare al semineului este silentios, iar intensitatea efectului de flacara si de fum este usor de reglat de catre proprietar in timp ce consumul electric al efectului de flacara si fum este nesemnificativ.
Rezervorul de apa incorporat in focarul electric Opti-myst este usor de umplut si are o durata de functionare independenta de 12 pana la 14 ore incontinuu.
Ca si semineul electric 3D Optiflame si focarele electrice Opti-myst pot incalzi spatiul cu ajutorul aerotermei de incalzire.

Acum iti poti crea propriul tau semineu electric pentru ca focarele opti-myst pot fi incorporate  in orice tip de mobilier fara pericol de incalzire sau deteriorare.
Pentru focarele Opti-myst, designerii de la Dimplex au creat mantale calduroase din lemn natural pentru stilul traditional, console media pentru umultifunctionalitate cat si mantale cu design contemporan.

Le gasesti si la noi in show-room pentru a avea parte de clipe calduroase si magice chiar la tine acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu