miercuri, 20 februarie 2013

Semineele electrice chiar incalzesc incaperea!


Luni dupa-amiaza am avut programare la oftalmolog..Am ajuns inainte cu 10-15 minute, defect de profesie.
Mi-a placut foarte mult sala de asteptare.  Era spatioasa, confortabila si vesela, nu ma simteam “ca la medic”.  Insa am observat ca era prost incalzita. Un calorifer prea mic pentru cei 20 mp ai incaperii.

Dupa consultatie i-am sugerat medicului ca ar fi bine daca sala de asteptare ar fi mai “calduroasa”. Mi-a confirmat ca se gandeste de cateva saptamani cum sa rezolve aceasta problema, insa nu s-a hotarat intre calorifer, aeroterma…mai ales ca a investit in decorare si avea nevoie de ceva pe masura.
La propunerea mea de a alege un semineu electric, mi-a zambit si mi a spus ca isi doreste “ceva” care chiar sa ii incalzeasca incaperea eficient.

Pentru ca mai aveam 5 minute la dispozitie, am profitat, si in timp ce ne uitam  dupa modele de seminee electrice,  i-am explicat avantajele folosirii unui semineu electric pentru incalzire.

 Focarul electric de semineu este prevazut cu o aeroterma  la fel de eficienta ca alte aeroterme existente in comert. Are 2 trepte de reglare a caldurii, una de 900 de w si treapta a 2 a de 1800 w ce pot incalzi eficient un spatiu de pana la 25 mp.
Pentru aspectul estetic de flacara un semineu electric consuma in plus doar 75 de w cat un bec  obisnuit.
Aeroterma este silentioasa, nu perturba linistea din incapere si in plus este incorporata in designul focarului pentru un efect estetic maxim . Incalzirea se realizeaza intr-un timp scurt gratie sistemului de ventilare cu care este prevazuta.

Pentru ca nu s-a putut decide inca, l-am invitat la showroom cu garantia ca in termen de 10 zile daca nu va fi multumit de calitatile semineului electric, il va putea returna si va primi banii inapoi.
O asa oferta tentanta nu  s-a putut refuza si  si-a achizitionat semineul electric Fieldstone cu invelis din imitatie de piatra.

Astazi l-am sunat pe dl-ul doctor pentru a afla adevarul: poate un semineul electric sa incalzeasca eficient o incapere? Mi-a marturisit ca a fost felicitat pentru decizia luata atat de personalul cabinetului cat si de clienti. Semineul electric poate incalzi eficient incaperea, nu e doar un element de décor. Acum iese de multe ori personal sa isi primeasca pacientii, iar seara ramane cateva minute in plus pentru a merge acasa incarcat de energie.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu