duminică, 29 aprilie 2012

Amenajarea unui dormitor romantic

Dormitorul este spatiul destinat linistii si intimitatii noastre, unde ne incepem ziua si ne regasim la sfarsitul perioadei de lucru.
In mod clasic camera de dormit trebuie sa contina patul destinat odihnei, dulapurile pentru depozitare, surse de iluminat general si local si accesorii pentru personalizare care ne reprezinta ca persoana si ca stil de viata.
Este important sa stim cum imbinam mobilierul functional cu accesoriile in aceasta incapere in asa fel incat sa obtinem atat revigorarea diminetii in care ne trezim dar si relaxare si intimtatea, caldura unui camin la intoarcere seara.

Prin amplasarea unui semineu electric in dormitor putem crea o atmosfera romantica si revigoranta in cateva momente. Prezenta focului in incapere simbolizeaza caldura si destindere,pasiune cat si o puternica vibratie de energizare asupra ochilor si intregului organism. Flacara semineului electric nu emamna nici un fel de gaz toxic si nici nu produce scantei are efect optic realist de foc natural.



In serile mai racoroase de primavara-toamna aeroterma silentioasa ne ofera un aport de caldura constant si placut ce poate fi pornit si oprit usor oricand avem nevoie doar prin atingerea unui buton. Totodata flacara focarului electric poate fi folosita si ca o sursa de iluminat local si discret pentru a crea o ambianta deosebita unor seri memorabile.

Mantaua de semineu poate fi adaptata oricarui decor si stil de amenajare a dormitorului fiind disponibila atat in variante de culori pastelate, nuante pasionale de mahon, dar si tonuri de alb sau negru. Unele mantale de semineu sunt prevazute cu spatii de depozitare ascunse pentru diverse obiecte, seturi de lumanari , dar si rafturi la vedere pentru cartile preferate.

Functiile focarului electric
pot fi accesate usor din telecomanda astfel incat va veti putea continua somnul fara sa va dati jos din pat.

miercuri, 4 aprilie 2012

Recomandarea arhitectului pentru seminee in locuinta

Acum cateva saptamani un  amic, mi-a cerut un catalog cu seminee electrice.
Romeo este arhitect si mi-a marturisit ca oamenii isi doresc seminee in locuintele proprii. Insa nu multi stiu ca exista si o alta varianta, mai putin costisitoare si care nu afecteaza structura casei si anume semineele moderne.

Pentru pensiuni si locuintele familiale cele mai sigure in folosire sunt semineele electrice.




Un semineu electric nu modifica structura casei in care este amplasat , se poate folosi atat ca semineu de apartament, pentru pensiuni, sali de receptie, cat si ca semineu pentru casele familiale.
Semineele, focarele electrice si mantalele de semineu au dimensiuni, forme si culori diferite fiind disponibile variante de seminee electrice pentru orice decor si dimensine de camera.
Preturile variaza si ele in functie de categoria focarului electric, astfel poti alege intre seminee electrice ieftine sau seminee electrice de lux cu efect de flacara 3D de la Dimplex.

Un alt aspect important este faptul ca poti transforma oricand o camera din living in dormitoare sau dormitoarele in camere de copii, pentru ca semineele electrice sunt foarte usor de relocat.

Clasicul semineu pe lemne nu si-a pierdut din farmec, insa lumea contemporana are nevoie de un semineu care sa fie sigur in functionare, un semineu care sa fie usor de curatat si de intretinut.